KENNISGEVING OVEREENKOMST OVER GRONDEXPLOITATIE Butersdijk 5 en 7 te Lettele

 

 

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer maakt op grond van afdeling 13.6 van de Omgevingswet bekend dat zij, voor de ontwikkeling aan de Butersdijk 5 en 7 te Lettele een anterieure overeenkomst is aangegaan waarin een onderdeel over grondexploitatie (kostenverhaal) is opgenomen. Het plan betreft het splitsen van de huidige woning aan de Butersdijk 5 in twee woningen en het realiseren van een ondergeschikte uitbouw. Het perceel heeft reeds de woonbestemming. Ter compensatie van de woningsplitsing worden er investeringen gedaan in de ruimtelijke kwaliteit. Er wordt o.a. een nieuw bos van 1.825 m2, een mantel-zoom-struweel zone van 850 m2 en een houtsingel van 625 m2 aangelegd op het perceel aan de Butersdijk 5. Verder wordt het erf landschappelijk ingepast.

 

De overeenkomst heeft betrekking op het volgende gebied:

 

Butersdijk 5 en 7, 7434 RG te Lettele, kadastraal bekend gemeente Diepenveen (nu onderdeel gemeente Deventer), sectie K, nummers 489, 592, 690 en 691.

 

Ondertekening overeenkomst: 6 december 2023.

 

Ter inzage

Een zakelijke beschrijving van de inhoud van deze anterieure overeenkomsten ligt, conform afdeling 13.6 van de Omgevingswet, van donderdag 14 december 2023 tot en met woensdag 24 januari 2024 (6 weken) gedurende openingstijden voor eenieder ter inzage bij:

 

De anterieure overeenkomst ligt niet ter inzage. Tegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst kunnen geen zienswijzen naar voren worden gebracht of bezwaar worden gemaakt.

 

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer B.J. Hiehle van het team Projecten, Realisatie en Ontwikkeling, telefoon 14 0570.

Naar boven