Ontwerp bestemmingsplan 'Machinefabriek

Burgemeester en wethouders van Vlissingen maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat voor een ieder ter inzage ligt:

- het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Machinefabriek’.

 

Ontwerpbestemmingsplan

In het Scheldekwartier wordt het casco van de Machinefabriek gerenoveerd. Besloten is om nieuwe functies mogelijk te maken in de Machinefabriek. Enkele nieuwe functies zijn parkeren, evenementen, cultuur, een sporthal, wonen en maatschappelijke voorzieningen. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken, moet de huidige bestemming worden gewijzigd. Dit bestemmingsplan vormt het juridisch planologisch kader.

 

Raadplegen

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijlagen ligt voor een ieder ter inzage vanaf 14 december 2023 tot en met 24 januari 2024 (gedurende 6 weken) in het stadhuis van Vlissingen, Paul Krugerstraat 1.

 

Het ontwerp van het bestemmingsplan met de bijlagen kunt u digitaal raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De meest eenvoudige wijze van raadplegen op deze website is het selecteren van het tabblad 'Bestemmingsplannen', vervolgens het tabblad 'ID' selecteren en daar invullen NL.IMRO.0718.BPSN14-ON01. Algemene informatie over het Scheldekwartier vindt u op www.scheldekwartier.nl

 

Reageren

In de periode 14 december 2023 tot en met 24 januari 2024 kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad via Postbus 3000, 4380 GV Vlissingen of e-mail gemeente@vlissingen.nl. dit onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerp bestemmingsplan ‘Machinefabriek’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer L. Schmetz via e-mail: lschmetz@vlissingen.nl.

 

Vlissingen, 14 december 2023

Burgemeester en wethouders van Vlissingen,

Namens deze:

de burgemeester, drs. A.R.B. avn den Tillaar

de secretaris. drs. R.D.A. Wiskerke

Naar boven