Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan “Gemeenschapshuis Puth”

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beekdaelen maken op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij hebben ingestemd met de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan ‘Gemeenschapshuis Puth’.

Het bestemmingsplan voorziet er in om ter plaatse van de voormalige kantine een nieuw gemeenschapshuis in combinatie met een horecagedeelte en terras, mogelijk te maken.

Het dossier is bij de gemeente geregistreerd onder zaaknummer Z/23/197505.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken wordt gedurende een periode van 6 weken lopend vanaf 13 december 2022 voor eenieder ter inzage gelegd. Digitaal is het bestemmingsplan in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.1954.BPGemeenschapsPuth-ON01. Daarnaast is het plan op afspraak in te zien bij de afdeling Ruimte in het gemeentehuis van Beekdaelen, Deweverplein 1, 6361 BZ te Nuth.

Zienswijzen

Bent u het met dit plan niet eens? Stuur dan binnen de genoemde termijn van 6 weken een zienswijze aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Beekdaelen, postbus 22000, 6360 AA Nuth of via gemeente@beekdaelen.nl. U dient in uw zienswijze de volgende zaken te vermelden: de naam van het plan, het zaaknummer, de reden van uw zienswijze, de datum, uw naam, uw adres, uw e-mailadres en uw handtekening.

Nader informatie

Wilt u meer informatie, of heeft u vragen over het bestemmingsplan, dan kunt u contact opnemen met het cluster RO via gemeente@beekdaelen.nl of telefoonnummer 088 - 450 2000.

Naar boven