Nieuwjaarsduik 2024

Het college van burgemeester en wethouders en de burgemeester van Veenendaal hebben besloten vergunning te verlenen voor de Nieuwjaarsduik op 1 januari 2024. Het evenement zal plaatsvinden van 11:30 tot 13:00 uur bij de Surfvijver op Sportpark de Groene Velden nr. 1.

 

Het programma zal als volgt verlopen:

Organisatie: Stichting Sportservice Veenendaal

Locatie: Surfvijver Sportpark de Groene Velden

Accommodatie: Kantine en kleedruimtes SKF Korfbal (met instemming Korfbalvereniging)

Tijdstip: 11.00 uur Kantine en kleedruimtes open

11.45 uur Warming-up en uitleg spelregels

11.55 uur Vertrek naar het water

12.00 – 12.10 uur Nieuwjaarsduik

12.15 – 13.00 uur Soep in de kantine SKF

13.00 uur Einde evenement

Aanmelding: Website sportservice Veenendaal 

Leeftijd: Vanaf 12 jaar

Eventueel tussen 6 en 12 jaar onder begeleiding van volwassene.

Aantal: Ca 250 deelnemers

Deelname geschiedt geheel voor eigen risico.

Voor meer informatie en het volledige programma kunt u de website raadplegen www.sportserviceveenendaal.nl 

Bezwaar

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u of een andere belanghebbende binnen zes weken na verzenddatum van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift sturen aan de raad/ het college van burgemeester en wethouders/ de burgemeester (zie ondertekening brief), Postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

In het bezwaarschrift vermeldt u het volgende:

- uw naam, adres, datum en ondertekening;

- een omschrijving van het besluit waar het bezwaar tegen gericht is (u kunt bijvoorbeeld de datum en het kenmerk van deze brief vermelden of een kopie meesturen);

- de reden waarom u bezwaar instelt.

Digitaal indienen

U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen via een webformulier op het digitale loket van de gemeentewebsite (trefwoord: “bezwaar en beroep”). Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op onze site www.veenendaal.nl is tevens meer informatie te vinden.

Voorlopige voorziening

Een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op. Als u dat wilt en u spoedeisend belang hebt, kunt u daarnaast bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Het adres daarvoor is:

Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen en wel via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u ook beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op deze site is tevens meer informatie te vinden.

Naar boven