Kennisgeving ontwerpbesluit op Omgevingsvergunning Wiegelraderstraat 10, 6456AS Bingelrade

De gemeente Beekdaelen heeft op 5 december 2023 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag Omgevingsvergunning met zaaknummer Z2023-00000106 voor het wijzigen, verbouwen en renoveren van de Wiegelraderhof op locatie Wiegelraderstraat 10, 6456AS Bingelrade. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning Toegekend. De aanvraag betreft de volgende activiteiten:

  • activiteit die betrekking heeft op een gemeentelijk monument

  • het bouwen van een bouwwerk

  • handelen in strijd met de ruimtelijke regels

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen digitaal ter inzage via terinzagelegging. De inzageperiode eindigt op 18 januari 2024. U kunt ook een afspraak maken om de stukken te bekijken in het gemeentehuis, Deweverplein 1 te Nuth.

Procedure

Gedurende de inzagetermijn kunt u mondeling of schriftelijk uw zienswijze op het ontwerpbesluit naar voren brengen. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt de zienswijze richten aan het College van burgemeester en wethouders van Beekdaelen, Postbus 22000, 6360 AA Nuth. Na afloop van de inzagetermijn neemt de gemeente een definitief besluit. Bij de bekendmaking van het definitieve besluit zullen wij u nader informeren over de vervolgprocedure. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via vergunningverlening@beekdaelen.nl of telefoonnummer 088 - 450 2000.

Naar boven