Ontwerpbestemmingsplan K.Brokweg 12 te Witteveen en Schapendijk 6 te Garminge

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Drenthe maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘K. Brokweg 12 te Witteveen en Schapendijk 6 te Garminge’, met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 7 december 2023 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Het plangebied wordt begrensd door de percelen K. Brokweg 12 te Witteveen en Schapendijk 6 te Garminge. Directe aanleiding voor het bestemmingsplan is het initiatief om het bedrijf van initiatiefnemer aan de K.Brokweg 12 te Witteveen uit te breiden met een stal voor het houden van biologische legkippen aan de Schapendijk 6 te Garminge.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken zijn tevens in te zien bij het Gemeentelijk Informatiepunt (GIP) in het gemeentehuis in Beilen (Raadhuisplein 1). De imro-code van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.1731.Schapendijk6GA-ONT1.

Zienswijzen

Gedurende de periode van inzage, heeft iedereen de gelegenheid om een zienswijze kenbaar te maken. Dit kan schriftelijk of mondeling. Schriftelijke zienswijzen dient u bij voorkeur digitaal in, via het zienswijzenformulier op onze website www.middendrenthe.nl. Een reactie op papier richt u aan de gemeenteraad van Midden-Drenthe, Postbus 24, 9410 AA in Beilen. Maak voor het indienen van een mondelinge zienswijze eerst een afspraak. Van een mondelinge zienswijze maken wij een verslag.

Informatie

Voor meer informatie over dit bestemmingsplan en voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Bernard van Althuis van de afdeling Ruimte van de gemeente Midden-Drenthe, telefoonnummer (0593) 53 92 58, e-mail gemeente@middendrenthe.nl.

Naar boven