Ontwerpbestemmingsplan Noordschermerdijk 7 Oterleek

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat ontwerpbestemmingsplan Noordschermerdijk 7 Oterleek ter inzage wordt gelegd.

Doel

Het ontwerpbestemmingsplan Noordschermerdijk 7 Oterleek is opgesteld om een camperparkeerplaats en een dienstwoning toe te voegen, de schuur te vernieuwen en laten gebruiken voor innovatieve bollenteelt en de landschappelijke inpassing te verbeteren.

Plangebied

Het plangebied bevindt zich aan de Noordschermerdijk 7 Oterleek, gemeente Alkmaar.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor een ieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van donderdag 7 december 2023 tot en met woensdag 17 januari 2024.

U kunt het ontwerpplan inzien op:

(bij PLANNAAM OF -NUMMER zoeken op Noordschermerdijk 7 Oterleek of NL.IMRO.0361.BP00203-0201).

Voor het inzien van het ontwerpbestemmingsplan kunt u gebruik maken van bovengenoemde digitale mogelijkheden. Indien u het plan fysiek wilt inzien, dan vragen wij u contact op te nemen via telefoonnummer 14 072.

Zienswijzen

Op het ontwerpbestemmingsplan kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen. Zienswijzen kunt u richten aan het burgemeester en wethouders, t.a.v. vakgroep Ruimtelijke Plannen, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar of via post@alkmaar.nl. Zienswijzen moeten zijn ondertekend en voorzien van naam en adres

 

Burgemeester en wethouders van Alkmaar

Naar boven