Eerste wijziging Subsidieregeling tijdelijk vangnet energiekosten sport-, cultuur- en maatschappelijke organisaties Twenterand

Burgemeester en wethouders van Twenterand;

 

Wettelijke basis:

Bepalingen van de Algemene subsidieverordening gemeente Twenterand 2017 (artikelen 3, 4, 6, 7 en 8) en de Algemene wet bestuursrecht.

 

Besluiten:

Vast te stellen de Eerste wijziging van de Subsidieregeling tijdelijk vangnet energiekosten sport-, cultuur- en maatschappelijke organisaties Twenterand

Artikel I Wijziging artikel 2, lid 2

Artikel 2, lid 2 van de op 13 december 2022 vastgestelde Subsidieregeling tijdelijk vangnet energiekosten sport-, cultuur- en maatschappelijke organisaties Twenterand vervalt en wordt vervangen door:

 

  • 2.

    Omwille van de scheiding tussen kerk en staat zijn uitgesloten van deze subsidieregeling activiteiten die gericht zijn op het uitdragen van overtuigingen en denkbeelden van religieuze, levensbeschouwelijke of politieke aard. Daarnaast zijn ook bedrijven uitgesloten van deze subsidieregeling.

Artikel II Inwerkingtreding

De Eerste wijziging van de Subsidieregeling tijdelijk vangnet energiekosten sport-, cultuur- en maatschappelijke organisaties Twenterand treedt in werking op 10 februari 2023 en werkt terug tot 1 januari 2023.

Vriezenveen, 7 februari 203

Burgemeester en wethouders,

de secretaris

P.F.G. Rossen

de burgemeester

mr. J.C.F. Broekhuizen

Naar boven