Gemeente Tubbergen – Voornemen tot verkoop van 3 seniorenwoningen in het bestemmingsplan “Manderveenseweg 70-72 Manderveen” Gemeenteblad en website

 

Het college van burgemeester en wethouders start op 20 december 2023 met de uitgifte van drie woningbouwkavels bestemd voor senioren (55+) in het plan ‘Manderveenseweg 70-72” in Manderveen. Er wordt een openbare selectieprocedure gevolgd.

 

De selectieprocedure

De uitgifte van woningbouwkavels vindt in eerste instantie plaats via de ‘Inschrijvings- en uitgiftecriteria woningbouwkavels gemeente Tubbergen’. Deze beleidsregel voorziet in de wijze waarop woningbouwkavels aan belangstellenden worden uitgegeven. Belangstellenden (55+) kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier. Zijn er vanuit de wachtlijst onvoldoende belangstellenden dan krijgen andere belangstellenden de mogelijkheid om hun voorkeur voor een kavel aan te geven. Zijn er dan meerdere gegadigden dan zal er geloot worden door de notaris. Voor meer informatie zie: https://kavelsintubbergen.nl .

Kortgeding

Iedere serieuze gegadigde die vindt dat hij ook voor een koopovereenkomst in aanmerking komt met betrekking tot een onroerende zaak op de lijst, dient uiterlijk binnen 20 kalenderdagen na publicatie in het Gemeenteblad een kort geding aanhangig te hebben gemaakt met betrekking tot die zaak bij de rechtbank Overijssel. Met het oog op de voortgang in deze verkooptrajecten en het verkrijgen van duidelijkheid, hanteren wij een termijn van 20 kalenderdagen. Deze termijn is een vervaltermijn.

 

Indien u een kort geding aanspant, verzoeken wij u ons dit binnen voornoemde termijn van 20 kalenderdagen schriftelijk mede te delen, bij voorkeur door het per e-mail opsturen van de conceptdagvaarding aan gemeente@tubbergen.nl.

Vragen?

Voor inhoudelijke vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met mevr. I. Luijerink van het organisatieonderdeel Fysieke leefomgeving via het telefoonnummer 0546-628000.

 

Burgemeester en wethouders voornoemd

 

 

 

 

Naar boven