Voornemen tot verkoop gronden

 

De gemeente Zwartewaterland geeft hierbij kennis van haar voornemen om de volgende percelen snippergroen ter beschikking te stellen c.q. te verkopen aan koper(s), hierna genoemd: “de beoogd koper”:

 

Te verkopen

 

De percelen grond gelegen achter de Kamperzeedijk 67 te Genemuiden, kadastraal bekend gemeente Genemuiden, sectie M, nummers 619 geheel en 226 gedeeltelijk. Het strookje uitsluitend gebruikt mag worden als tuin overeenkomstig de bestemming woondoeleinden en groenvoorzieningen volgens het bestemmingsplan Kamperzeedijk 1993. De verkoopprijs bedraagt € 9.756,50 kosten koper.

 

De beoogd koper komt volgens de gemeente Zwartewaterland als enige serieuze gegadigde in aanmerking, en wel om het volgende:

 

  • 1.

    De uitgifte voldoet aan de gestelde voorwaarden Beleidsregels uitgifte overhoeken gemeente Zwartewaterland zoals gepubliceerd d.d. 29-07-2021;

  • 2.

    De gronden reeds sinds vele jaren in gebruik zijn door de beoogd koper.

  • 3.

    De beoogd koper eigenaar is van de naastgelegen gronden;

Bent u het oneens met de voorgenomen ter beschikkingstelling c.q. verkoop dan dient u binnen 20 werkdagen na dagtekening van deze publicatie een kort geding bij de rechtbank Overijssel, locatie Zwolle aanhangig te maken.

De termijn van 20 werkdagen geldt als een vervaltermijn. Als binnen de opgegeven termijn geen kort geding tegen de gemeente aanhangig is gemaakt, kunnen er geen aanspraken jegens de gemeente ter zake van de verkoop van voormelde percelen worden gemaakt.

Er liggen verder geen stukken ter inzage.

Naar boven