Gemeente Eersel, Verkiezing Waterschap De Dommel 2023 - Aanvragen van een kiezerspas

 

De burgemeester van Eersel maakt bekend dat bij verkiezing van Waterschap De Dommel het een kiezer is toegestaan zijn/haar stem uit te brengen in een willekeurig stembureau binnen het gebied van Waterschap De Dommel.

 

Daarbij gelden de volgende bepalingen:

 

A. Mondelinge aanvraag

 

De kiezer dient een verzoek te doen bij team Gemeentebalie van de gemeente Eersel. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 14 maart 2023 12.00 uur op het gemeentehuis, Dijk 15, 5521 AW Eersel. Als de stempas reeds is ontvangen, dient de kiezer deze te overleggen.

 

B. Schriftelijke aanvraag

 

Bij team Gemeentebalie van de gemeente Eersel zijn kosteloos formulieren verkrijgbaar voor verzoekschriften om in een willekeurig stembureau binnen het gebied van Waterschap De Dommel aan de stemming te mogen deelnemen. Het verzoekschrift, alsmede de stempas (indien reeds verstrekt), moeten uiterlijk op vrijdag 10 maart 2023 voor 17.00 uur, door de kiezer zijn ingediend.

 

Een eenmaal verstrekte kiezerspas kan bij verlies niet worden vervangen. De kiezer moet bij het stemmen naast de kiezerspas ook een geldig identiteitsbewijs (maximaal 5 jaar verlopen) overleggen. Als de kiezer zich niet kan identificeren kan hij/zij niet stemmen.

 

Mocht u vragen over het aanvragen van een kiezerspas dan kunt u terecht bij team Gemeentebalie van het gemeentehuis in Eersel, telefonisch op 0497 - 531300 of per e-mail naar:verkiezingen@eersel.nl

 

Eersel, 30 januari 2023

De burgemeester,

de heer drs. W.A.C.M. Wouters

Naar boven