Vooraankondiging bestemmingsplan Lievingerveld

 

Burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe delen op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) mee, dat zij een herziening voorbereiden voor het bestemmingsplan Lievingerveld. Het plangebied betreft het huidige bestemmingsplan Lievingerveld, met daarin het buurtschap Lievingerveld, gelegen ten oosten van Beilen en ten zuiden van de Beilerstroom. Directe aanleiding voor de herziening van het bestemmingsplan is het verhogen van het maximaal aantal woningen dat in het geldende plan is toegestaan.

Inzage en zienswijzen

U kunt op dit moment geen stukken inzien of een zienswijze indienen, zoals bedoeld in artikel 1.3.1 lid 2 Bro. Ook stellen wij onafhankelijke instanties niet in de gelegenheid om advies uit te brengen over dit voornemen. Daarnaast delen wij mee dat burgemeester en wethouders op basis van de Inspraakverordening Midden-Drenthe 2006 hebben besloten om voor dit bestemmingsplan geen mogelijkheid tot inspraak te bieden.

Vervolg

Op een later moment krijgt iedereen de gelegenheid om zienswijzen kenbaar te maken met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan. Wanneer en hoe dit mogelijk is, maken wij naar verwachting in december 2023 bekend door een aankondiging in de Krant van Midden-Drenthe, de Staatscourant en op www.middendrenthe.nl.

Informatie

Voor meer informatie over deze vooraankondiging en voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Roelof Engbers van de afdeling Ruimte van de gemeente Midden-Drenthe, telefoonnummer 0593 53 92 63, e-mail gemeente@middendrenthe.nl

 

Naar boven