Mandaatbesluit uitvoering Regeling opvang ontheemden Oekraïne Geldrop-Mierlo

De burgemeester van de gemeente Geldrop-Mierlo,

 

overwegende dat vanwege een snelle en efficiënte uitvoering het wenselijk is aan de Projectleider Wijkplannen Team Strategie en Beleid van de Afdeling Samenleving, bevoegdheden op te dragen om uitvoering te geven aan de Regeling opvang ontheemden Oekraïne;

 

gelet op afdeling 10.1.1. van de Algemene wet bestuursrecht;

 

besluit:

Artikel 1. Mandaat

  • 1.

    Aan de Projectleider Wijkplannen Team Strategie en Beleid van de Afdeling Samenleving wordt mandaat en machtiging verleend de in artikel 6, eerste lid, onderdelen b, c en e, artikel 7, artikel 8 en artikel 10 tot en met artikel 14 van de Regeling opvang ontheemden Oekraïne bedoelde bevoegdheden uit te oefenen.

  • 2.

    Bij verhindering of afwezigheid wordt de in het eerste lid genoemde functionaris vervangen door de Teammanager Strategie en Beleid van de Afdeling Samenleving.

Artikel 2. Ondermandaat

De in artikel 1 eerste lid genoemde functionaris is bevoegd tot het ondermandateren en ondermachtigen van de gemandateerde bevoegdheden aan medewerkers van het Team Strategie en Beleid Afdeling Samenleving en aan de Kwaliteitsmedewerker van het Team Inkomen & Toegang Afdeling Samenleving.

Artikel 3. Ondertekening

Een krachtens mandaat genomen besluit alsmede de op de gemandateerde bevoegdheden betrekking hebbende brieven worden door de gemandateerde als volgt ondertekend: "De burgemeester van de gemeente Geldrop-Mierlo, namens deze, gevolgd door de functie-aanduiding, zijn handtekening en zijn naam".

Artikel 4. Inwerkingtreding

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van het Gemeenteblad waarin het wordt geplaatst en werkt ten aanzien van artikel 1 terug tot en met 1 april 2022.

Artikel 5. Citeertitel

Dit besluit wordt aangehaald als: Mandaatbesluit uitvoering Regeling opvang ontheemden Oekraïne Geldrop-Mierlo.

Aldus vastgesteld op 24 mei 2022,

De burgemeester,

J.C.J. van Bree

Naar boven