Wijzigingsplan 'Muytertweg 30 Herkenbosch'.

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat het ontwerp wijzigingsplan ‘Muytertweg 30 Herkenbosch’ ter inzage ligt.

Inzage en raadplegen 

Het ontwerp wijzigingsplan ligt met de bijbehorende stukken vanaf 4 december 2023 voor 6 weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. De planstukken zijn tevens elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering:

NL.IMRO.1669.BPHKB2023MUYTERT30-OW01

Het plan 

Het ontwerp wijzigingsplan ‘Muytertweg 30 Herkenbosch’ voorziet in het wijzigen van de bestemming ‘Agrarisch met waarden – Landschapswaarden - 1’ naar ‘Wonen’ op de locatie Muytertweg 30 in Herkenbosch

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan door belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan kenbaar worden gemaakt. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Roerdalen, postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet u een afspraak maken. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk om telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bianca Timmermans van het team Ruimtelijke en Economische ontwikkeling via telefoonnummer (0475) 538 888.

 

Naar boven