Publicatie terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Veegplan Kommen II’

Besluit

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boekel hebben in de collegevergadering van 31 januari 2023 besloten om het ontwerpbestemmingsplan ‘Veegplan Kommen II’ in officiële procedure te brengen. Dit ontwerpbestemmingsplan, met bijbehorende stukken, ligt gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis tijdens openingstijden. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Veegplan Kommen II’ is dan tevens raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0755.BPHBOEKveegkommen2-ON01).

Omschrijving bestemmingsplan

Het ‘Veegplan Kommen II’ betreft een herziening waarin vier ruimtelijke initiatieven mogelijk gemaakt worden.

Adres

Omschrijving plan

1

Neerbroek 4a, Boekel

Realisatie één vrijstaande woning.

2

Neerbroek 4, Boekel

Realisatie één vrijstaande woning.

3

Burgtstraat 18, Boekel

Functiewijziging kapel naar één burgerwoning.

4

Zanddelweg ong. Venhorst

Realisatie twee ruimte-voor-ruimte woningen.

Aangezien er met de initiatiefnemers anterieure overeenkomsten zijn gesloten, is het kostenverhaal anderszins verzekerd en hoeft er geen exploitatieplan opgesteld te worden.

Zienswijzen

Binnen zes weken vanaf 9 februari 2023, kan iedereen een zienswijze indienen naar aanleiding van het ontwerpplan. Voor een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch contact opnemen met de heer M.G.M. (Mark) van Schadewijk, Beleidsmedewerker ruimtelijke ordening, via 0492 – 326 800. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij de gemeenteraad, Postbus 99, 5427 ZH te Boekel.

 

Boekel, 7 februari 2023

Naar boven