Ontwerpwijzigingsplan Badhoevedorp Centrum Oost eerste herziening ter inzage

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken het volgende bekend: het ontwerpwijzigingsplan Badhoevedorp Centrum Oost eerste herziening ligt ter inzage.

Het plan heeft de planidentificatie NL.IMRO.0394.WPGbadCO1eherz-B001

 

Het plan gaat over de locatie Badhoevedorp Centrum Oost

Eerder is het wijzigingsplan Badhoevedorp Centrum Oost vastgesteld. Dat wijzigingsplan biedt de mogelijkheid voor de ontwikkeling van maximaal 30 woningen in het centrum van Badhoevedorp. Het ontwerpwijzigingsplan Badhoevedorp Centrum Oost eerste herziening komt voort uit een aantal punten uit het beroep op dat eerdere wijzigingsplan. Deze herziening corrigeert een aantal zaken. De verbeelding zal daarom op verschillende punten worden aangepast om het plan in overeenstemming te brengen met de bestaande situatie en afspraken.

 

U kunt het ontwerpwijzigingsplan inzien

  • 1.
  • 2.

    Op afspraak in hetgemeentekantoor Beukenhorst in Hoofddorp (Taurusavenue 100), op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. Een afspraak maakt u via 0900–1852.

 

De inzageperiode begint op 22 november 2023 en duurt zes weken.

 

Een belanghebbende kan een zienswijzen indienen

Dat moet binnen de genoemde inzageperiode. Het kan op de volgende manieren:

  • 1.

    Digitaal: vul het formulier in op de website van gemeente Haarlemmermeer. Dit werkt met DigiD of eHerkenning. Het kan niet per e-mail.

  • 2.

    Schriftelijk: stuur een brief aan burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer, postbus 250, 2130 AG Hoofddorp. Zet in de brief ‘zienswijze op Badhoevedorp Centrum Oost eerste herziening’.

  • 3.

    Mondeling: op afspraak in het gemeentekantoor Beukenhorst in Hoofddorp (Taurusavenue 100). Een afspraak maakt u via 0900–1852.

 

 

Naar boven