Publicatie na bezwaar alsnog verleende omgevingsvergunning Donsvlinderstraat 23, 3905 KL Veenendaal

Burgemeester en wethouders van Veenendaal maken bekend dat zij – na bezwaar – alsnog de volgende omgevingsvergunning hebben verleend.

16 november 2023, CLZ-00009966, realiseren van kamerverhuur in de woning op het perceel Donsvlinderstraat 23 te Veenendaal.

De verleende vergunning is in te zien bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis van Veenendaal. Het Omgevingsloket is alleen op afspraak bereikbaar. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, dan kunt u per e-mail contact opnemen met deze afdeling via omgevingsloket@veenendaal.nl.

Volgens de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop de beslissing op bezwaar is verzonden bij de rechtbank Midden-Nederland te Utrecht tegen deze beslissing een beroepschrift indienen.

Dit kunt u schriftelijk doen door een beroepschrift te richten aan de rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA UTRECHT.

U kunt een beroepschrift ook digitaal indienen via https://mijn.rechtspraak.nl/start/burger.

Klik daarna op in (hoger) beroep tegen een beslissing van de overheid. Hiervoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

We wijzen u er verder op dat aan het indienen van een beroepschrift kosten (griffiegeld) zijn verbonden.

 

Naar boven