Besluit vormvrije m.e.r.-beoordeling plan Flexwoningen achter de Janus Baulingstraat (Steenbrugge)

 

 

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer maakt ingevolge het bepaalde in artikel 7.17 Wet milieubeheer bekend dat zij op 14 november 2023 heeft besloten dat er geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld voor het project tot realisatie van 60 flexwoningen achter de Janus Baulingstraat (Steenbrugge), kadastraal bekend als gemeente Diepenveen, sectie B, nummer 2824 (gedeeltelijk).

 

Zij is van mening dat uit de opgestelde aanmeldnotitie vormvrije m.e.r.-beoordeling blijkt dat het plan geen belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu zal hebben. Het opstellen van een milieueffectrapport is dan ook niet noodzakelijk.

 

Het vormvrije m.e.r.-beoordelingsbesluit met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van donderdag 23 november 2023 gedurende zes weken tot en met woensdag 3 januari 2024 voor een ieder ter inzage.

 

Inzien

Het vormvrije m.e.r.-beoordelingsbesluit met de daarbij behorende stukken kunt inzien op:

http://www.deventer.nl/bestemmingsplannen onder het kopje ‘in procedure zijnde bestemmingsplannen’.

 

Ook kunt u de documenten inzien tijdens de openingstijden bij:

• Publiekscontacten Vergunningen, Grote Kerkhof 1.

Raadpleeg voor uw bezoek de website van de gemeente voor de openingstijden en voorwaarden. Of neem contact op met het algemene telefoonnummer van de gemeente Deventer: 14 0570

 

Op grond van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht staat tegen dit besluit geen bezwaar of beroep open, tenzij het de belanghebbende rechtstreeks in zijn belang treft. Eventuele bezwaren tegen dit m.e.r.-beoordelingsbesluit kunt u inbrengen tegen de omgevingsvergunning.

 

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer S. Weertman van team PRO, telefoon 14 0570.

 

 

 

 

Naar boven