Toestemming voor een seizoenstandplaatsvergunning voor een oliebollenkraam voor de periode van 14 november tot en met 31 december 2023 aan Pollux 5 te Klazienaveen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen heeft de volgende standplaatsvergunning (seizoen) op grond van de APV verleend:

KLAZIENAVEEN

14 november 2023, Pollux 5 (op grond van de Kluswijs), seizoenstandplaatsvergunning oliebollenkraam, voor de periode van 14 november 2023 tot en met 31 december 2023, van dinsdag tot en met zaterdag (335585-2023)

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit binnen zes weken na de genoemde datum van bekendmaking een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen.

Dit bezwaarschrift moet ten minste bevatten:

  • -

    naam en adres van de indiener;

  • -

    datum van het bezwaarschrift;

  • -

    een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt;

  • -

    waarom u het niet eens bent met het besluit;

  • -

    uw handtekening.

Inwerkingtreding en voorlopige voorziening

De ontheffing treedt in werking een dag na haar bekendmaking. Als u bezwaar maakt, geldt de ontheffing nog wel. Wilt u dat de ontheffing tijdens uw bezwaarprocedure wordt opgeschort? Dien dan een verzoek om voorlopige voorziening in bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD, Groningen. Voor de indiening van een verzoek om een voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.

Naar boven