Reizende multimediale buitententoonstelling KIND VAN

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om vergunning te verlenen aan Stichting Open Mind voor het plaatsen van de reizende multimediale buitententoonstelling ‘KIND VAN’ in de periode van 20 november tot en met 18 december 2023 in Veenendaal. De tentoonstelling bestaat uit openhartige portretten in woord en beeld om de diversiteit en de omvang van de ervaringen van Kinderen van Ouders met Psychische Problemen en Kinderen van Ouders met Verslavingsproblemen (KOPP/KOV) onder de aandacht te brengen. Deze tentoonstelling, bestaande uit 11 displays, wordt geplaatst op het middengedeelte van het Kees Stipplein (3), een gedeelte van het Thoomesplein (3) en voor, midden en achteraan de Bernard van Kreelpoort (5) in het centrum van Veenendaal.

Besluit

-burgemeester en wethouders hebben besloten op grond van:

  • .

    artikel 2:10C van de Algemene Plaatselijke Verordening Veenendaal vergunning te verlenen voor het plaatsen van de reizende multimediale buitententoonstelling ‘KIND VAN’ in de periode van 20 november tot en met 18 december 2023. De tentoonstelling bestaat uit 11 displays welke geplaatst worden op het middengedeelte van het Kees Stipplein (3), een gedeelte van het Thoomesplein (3) en voor, midden en achteraan de Bernard van Kreelpoort (5) in het centrum van Veenendaal.

Bezwaar

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u of een andere belanghebbende binnen zes weken na verzenddatum van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift sturen aan de raad/ het college van burgemeester en wethouders/ de burgemeester (zie ondertekening brief), Postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

In het bezwaarschrift vermeldt u het volgende:

- uw naam, adres, datum en ondertekening;

- een omschrijving van het besluit waar het bezwaar tegen gericht is (u kunt bijvoorbeeld de datum en het kenmerk van deze brief vermelden of een kopie meesturen);

- de reden waarom u bezwaar instelt.

Digitaal indienen

U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen via een webformulier op het digitale loket van de gemeentewebsite (trefwoord: “bezwaar en beroep”). Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op onze site www.veenendaal.nl is tevens meer informatie te vinden.

Voorlopige voorziening

Een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op. Als u dat wilt en u spoedeisend belang heb, kunt u daarnaast bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Het adres daarvoor is:

Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen en wel via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u ook beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op deze site is tevens meer informatie te vinden.

Naar boven