KENNISGEVING OVEREENKOMST OVER GRONDEXPLOITATIE Woningbouw aan de Colmschaterstraatweg 20 te Schalkhaar

 

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer maakt op grond van artikel 6.24, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij, voor het realiseren van vijf woningen aan de Colmschaterstraatweg te Schalkhaar een anterieure overeenkomst is aangegaan waarin een onderdeel over grondexploitatie (kostenverhaal) is opgenomen.

 

De overeenkomst heeft betrekking op het volgende gebied:

 

Een gebied bestaande uit het perceel gelegen aan de Colmschaterstraatweg 20, kadastraal bekend gemeente Deventer, sectie H met nummers 3701 en 4221.

 

Ondertekening overeenkomst: 18 oktober 2023

 

Ter inzage

Een zakelijke beschrijving van de inhoud van deze anterieure overeenkomsten ligt, conform artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening, van donderdag 23 november 2023 tot en met woensdag 3 januari 2024 (6 weken) gedurende openingstijden voor eenieder ter inzage bij:

 

 Publiekscontacten vergunningen, Grote Kerkhof 1

 Op de website van de gemeente Deventer: http://www.deventer.nl/bestemmingsplannen onder ‘bestemmingsplannen die in procedure zijn’

 

De anterieure overeenkomst ligt niet ter inzage. Tegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst kunnen geen zienswijzen naar voren worden gebracht of bezwaar worden gemaakt.

 

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met mevrouw M. Wensink van team PRO, telefoon 14 0570.

 

 

 

Naar boven