Bouw studio op de Berkelstraat 4

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het bestemmingsplan Birkhoven-Bokkeduinen ten behoeve van de bouw van een studio op de Berkelstrasat 4.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen van de raad liggen met de bijbehorende stukken vanaf donderdag 16 november 2023 voor een periode van 6 weken voor eenieder ter inzage in de publiekshal van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort. Ook zijn de stukken te zien via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de periode van ter inzage legging (van donderdag 16 november tot en met woensdag 28 december) kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over de ontwerp omgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen naar voren brengen. Het schriftelijk indienen van een zienswijze kan dus op 2 manieren:

1. Een brief schrijven en deze per post verzenden naar:

Gemeente Amersfoort, ter attentie van Robbert Riemeijer, afdeling stad en ontwikkeling, postbus 4000, 3800 EA Amersfoort.

2. Via het Online formulier: zienswijze indienen (Digid).

Met dit formulier kunt u digitaal een zienswijze indienen; inloggen met DigiD is hierbij verplicht. De link naar het formulier vindt u op de gemeentelijke website bij plannen in procedure> ontwerpbesluiten omgevingsvergunning> Berkelstraat 4. Als u uw zienswijze digitaal indient, krijgt u een bevestiging via het e-mailadres dat u heeft ingevuld. Uw zienswijze komt automatisch bij de juiste afdeling terecht. Meer weten over DigiD? Kijk op www.digid.nl.

Voor de procedure maakt het geen verschil of u een brief stuurt of een digitaal formulier invult. Uw zienswijze wordt op dezelfde manier behandeld. Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kunt u een afspraak maken met R. Riemeijer, bereikbaar via 14033 of e-mail rj.riemeijer@amersfoort.nl.

Naar boven