Vaststelling bestemmingsplan “Hendrik Veenemanstraat 27a, Son”

Burgemeester en wethouders maken bekend dat overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, vanaf donderdag 16 november 2023 tot en met woensdag 27 december 2023, het gewijzigde bestemmingsplan “Hendrik Veenemanstraat 27a, Son” (NL.IMRO.0848. BP305SONMIDDEN -VA01) ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via de website van de gemeente, www.sonenbreugel.nl of direct via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan gaat over het ontwikkelen van 5 woningen op het perceel Hendrik Veenemanstraat 27a te Son. Met daarbij behoud van een beeldbepalende boom en versterking van de groenstructuur langs de weg.

Tijdens de termijn van zes weken kan beroep worden ingesteld. Een beroepsschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u beroep instelt, kunt u ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak.

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als tijdens de beroepstermijn bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat daar een besluit over is genomen.

 

Naar boven