Buiten behandelingstelling het kappen van bomen , Lengelseweg 92, 7041DS 's-Heerenberg

De gemeente Montferland heeft besloten om de aanvraag met zaaknummer Z2023-00001210 voor een Omgevingsvergunning op locatie Lengelseweg 92, 7041DS 's-Heerenberg buiten behandeling te stellen. De aanvraag betrof de volgende activiteit(en):

  • het kappen of vellen van houtopstand

Bent u het niet eens met het besluit?

U kunt de gemeente Montferland tot 27 december 2023 laten weten dat u het niet eens bent met het besluit. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als het besluit tegen uw belangen ingaat. Op de pagina ‘Bezwaarmaken’ op website van de gemeente www.montferland.info kunt u digitaal uw bezwaarschrift indienen. Voor het digitaal indienen van een bezwaarschrift heeft u een DigiD inlogcode nodig. U kunt uw bezwaarschrift ook schriftelijk indienen.

In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over het besluit in het gemeentehuis op afspraak bekijken. Raadpleeg voor de openingstijden en het adres van het gemeentehuis de website www.montferland.info. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 0316-291391en kiezen voor optie 3.

Naar boven