Ontwerp - Uitvoeringsbesluit Afvalstoffenverordening gemeente Son en Breugel 2024

Burgemeester en wethouders van Son en Breugel hebben op 7 november 2023 het ontwerp uitvoeringsbesluit Afvalstoffenverordening gemeente Son en Breugel 2024 vastgesteld.

Ter inzage

Het ontwerp uitvoeringsbesluit ligt voor iedereen ter inzage vanaf 16 november 2023 t/m 27 december 2023. Het besluit ligt digitaal ter inzage bij deze bekendmaking en is ook in te zien in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Son en Breugel.

Zienswijze indienen

U kunt tijdens de periode dat het ontwerp uitvoeringsbesluit ter inzage ligt een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan Burgemeester en Wethouders van Son en Breugel, Postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel onder vermelding van “Zienswijze ontwerp-uitvoeringsbesluit Afvalstoffenverordening”. U kunt uw zienswijze ook per e-mail sturen aan Jorrit Visée, via j.visee@sonenbreugel.nl.

Als u mondeling uw zienswijze wilt indienen, kunt u, ruimschoots vóór het einde van de periode van terinzagelegging, een afspraak maken met een van de medewerkers van de afdeling Ruimte, Economie en Duurzaamheid (telefoonnummer 0499 491 491).

 

Naar boven