Bekendmaking voorgenomen verkoop grond gemeente Maashorst

De gemeente Maashorst is voornemens het bij haar in eigendom zijnde perceel met de bestemming Wonen, gelegen te Zeeland aan de Vensteeg, kadastraal bekend gemeente Zeeland, sectie H, nummer 5059 met een oppervlakte van 1310 m2 en een gedeelte van het bij haar in eigendom zijnde perceel met de bestemming Agrarisch, gelegen te Zeeland aan de Vensteeg, kadastraal bekend gemeente Zeeland, sectie H, nummer 4439 ged. te verkopen.

De gemeente Maashorst geeft hiermee uitvoering aan de onderhandelingen die sinds 2021 zijn gevoerd met de beoogd kopers.

De gemeente Maashorst is voornemens de percelen te verkopen aan de bewoners van aangrenzende percelen, welke sinds 2018 resp. 2019 de gronden van de gemeente huren.

Gelet op vorenstaande overwegingen is de gemeente Maashorst van oordeel dat de verkoop kan plaatsvinden zonder bredere selectieprocedure. Volstaan wordt met deze voorafgaande bekendmaking.

Indien u vragen dan wel bezwaren heeft tegen de hiervoor bedoelde door de gemeente voorgenomen grondverkopen dient u dit binnen 20 (twintig) kalenderdagen (vervaltermijn) na publicatie van deze aankondiging kenbaar te maken aan de gemeente via een e-mail aan het adres: privaatjuristen@gemeentemaashorst.nl. Na het verstrijken van de termijn van 20 kalenderdagen is het niet meer mogelijk om uw vragen c.q. bezwaren in te dienen.

Deze publicatie zal worden gepubliceerd via het gemeenteblad op www.officielebekendmakingen.nl. Daarnaast wordt er een vermelding gemaakt op de gemeentelijke website www.gemeentemaashorst.nl.

 

Naar boven