Verleende omgevingsvergunning Iepenlaan 43 Bloemendaal

De gemeente ontving op 3 november 2022 een aanvraag om een omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning is verleend. De gemeente geeft hiermee toestemming voor het wijzigen van het gebruik van een deel van de garage naar bed & breakfast. Deze aanvraag is volgens de reguliere procedure behandeld. Het besluit is verzonden op 27 januari 2023.

U kunt bezwaar maken tegen ons besluit

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u een bezwaarschrift sturen. Zorgt u ervoor dat u het bezwaarschrift indient binnen 6 weken na de verzenddatum van het besluit. Daarmee voorkomt u dat wij uw bezwaarschrift niet meer kunnen behandelen. U stuurt uw bezwaarschrift per post naar: het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bloemendaal, Postbus 201, 2050 AE Overveen of digitaal via www.bloemendaal.nl/over-de-gemeente/contact

Zorg dat u de juiste informatie in uw bezwaar zet

In uw bezwaar staat in ieder geval:

  • uw naam en adres

  • uw telefoonnummer of e-mailadres

  • de datum waarop u uw bezwaar schrijft

  • het besluit waartegen u bezwaar maakt

  • de reden van uw bezwaar

  • uw handtekening

Indienen voorlopige voorziening

Is er sprake van spoed? U kunt de rechtbank Noord-Holland vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de gemeente <naam gemeente> een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Houd er rekening mee dat u hier kosten voor betaalt.

U kunt schriftelijk of digitaal om een voorlopige voorziening vragen:

  • Per post: Rechtbank Noord-Holland Sectie Bestuur, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem

  • Digitaal: https://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht U heeft dan een digitale handtekening (DigiD) nodig. De voorwaarden leest u op de website.

Stuur ook altijd een kopie van uw bezwaar mee.

 

 

Meer weten?

Bel met team Inwoners, ondernemers en vergunningen via telefoonnummer 023-5225555 of vul ons contactformulier in op: www.bloemendaal.nl/over-de-gemeente/contact

Naar boven