Toestemming voor het bouwen van een bedrijfspand , Logistiekstraat 2a, 7041 's-Heerenberg

De gemeente Montferland heeft een Omgevingsvergunning verleend. De gemeente Montferland geeft hiermee toestemming voor het bouwen van een bedrijfspand op locatie Logistiekstraat 2a, 7041 's-Heerenberg. Het betreft de volgende activiteit(en):

  • het bouwen van een bouwwerk

Waarom publiceert de gemeente Montferland dit bericht?

Een Omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Montferland aangevraagd om toestemming te krijgen. Met dit bericht laat de gemeente Montferland u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt de gemeente Montferland laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. Op de pagina ‘Bezwaarmaken’ op website van de gemeente www.montferland.info kunt u digitaal uw bezwaarschrift indienen. Voor het digitaal indienen van een bezwaarschrift heeft u een DigiD inlogcode nodig. U kunt uw bezwaarschrift ook schriftelijk indienen. De termijn voor het indienen van een bezwaar bedraagt 6 weken.

In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning in het gemeentehuis op afspraak bekijken. Raadpleeg voor de openingstijden en het adres van het gemeentehuis de website www.montferland.info. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 0316-291391 en kiezen voor optie 3.

Naar boven