Toestemming voor het gedeeltelijk intrekken van de omgevingsvergunning voor het in werking hebben van een inrichting aan Buitenbrinkweg 64 te Ermelo

Besluit tot het gedeeltelijk intrekken van de omgevingsvergunning voor het in werking hebben van een inrichting (uitgebreide procedure)

Omschrijving

  • november 2023: Buitenbrinkweg 64 3853 LZ het gedeeltelijk intrekken van een voor het perceel Buitenbrinkweg 64 verleende omgevingsvergunning onderdeel milieu.

Het gaat hier om een wettelijk voorgeschreven uitgebreide procedure in verband met het verlenen c.q. het intrekken van een omgevingsvergunningen voor het onderdeel milieu.

Deze aanvraag is ingediend om de vrijkomende (ammoniak)emissie wordt in gezet voor externe saldering in het kader van de vergunning Wet natuurbescherming. Het bedrijf is wel in werking. Daarom wordt de omgevingsvergunning voor het in werking hebben van een inrichting gedeeltelijk ingetrokken.

Wij besluiten medewerking te verlenen aan het gedeeltelijk intrekken van de verleende omgevingsvergunning (onderdeel milieu).

Terinzagelegging van de stukken

U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom).”

Ook kunt u de stukken fysiek inzien in het gemeentehuis van Ermelo aan het Raadhuisplein 2, 3851 NT in Ermelo.

Procedure en beroep

Dit besluit wordt voorbereid volgens de uitgebreide procedure zoals bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Het ontwerpbesluit heeft vanaf donderdag 24 augustus 2023 gedurende 6 weken ter inzage gelegen bij de gemeente Ermelo. In deze periode zijn er geen zienswijzen met betrekking tot het voorgenomen besluit ontvangen. Het besluit is ongewijzigd vastgesteld op 20 oktober 2023. Deze publicatie heeft betrekking op het definitieve besluit.

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 1 november 2023 ter inzage. Belanghebbenden kunnen vanaf die datum gedurende 6 weken beroep aantekenen.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat ten minste naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Een belanghebbende moet dit beroep indienen bij de Rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het indienen van een beroepschrift stelt de werking van dit besluit niet uit. Als er gelet op de belangen van de belanghebbende spoed is vereist, bestaat er de mogelijkheid om na indiening van een beroepschrift een voorlopige voorziening aan te vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Informatie: afdeling Publiekszaken gemeente Ermelo, telefoon 0341 56 73 21.

Naar boven