Inspraak voorontwerpbestemmingsplan Bakkersweide in Haarlo

Voor het perceel rondom de locatie Horeca Prinsen en het perceel Eibergseweg 8 in Haarlo geldt het bestemmingsplan “Haarlo, Dorp 2011”. In dit bestemmingsplan staat onder andere dat het perceel mag worden gebruikt voor horeca, parkeren, tuin/erf en groen.

De gemeente is van plan om dit te veranderen. Door een herziening van het geldende bestemmingsplan wordt het mogelijk om ter plaatse in totaal 24 woningen met bijbehorende infrastructuur en groen te realiseren. Hiervoor heeft de gemeente een voorontwerpbestemmingsplan “Haarlo, Dorp 2011, herziening 2023-1 (Bakkersweide)” gemaakt.

Inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan met de bijlagen ligt ter inzage van 2 tot en met 15 november 2023 in het gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo.

Wilt u deze inzien, dan kunt u contact opnemen met de Publiekswinkel via telefoonnummer 0545-250 250. Deze publicatie, het voorontwerpbestemmingsplan en de bijlagen kunt u ook vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.gemeenteberkelland.nl onder ‘Ruimtelijke plannen’. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.1859.BPHLO20230001-0001.

De gemeente heeft het voorontwerpbestemmingsplan ook toegezonden aan overheden en instanties die betrokken zijn bij de zorg voor de ruimtelijke ordening.

Inspraakreactie

Binnen de termijn van ter inzagelegging kan iedereen zijn mening geven over het voorontwerpbestemmingsplan. Dit heet het indienen van een inspraakreactie. U kunt schriftelijke reacties indienen door een brief te sturen naar burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. Voor het indienen van een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met de gemeente, telefoon 0545-250 250.

Naar boven