Ontwerpbesluit voor het verbouwen van een bijgebouw tot woning aan Formerum 28A te West-Terschelling

Wet Geluidhinder

Burgemeester en Wethouders van Terschelling maken bekend dat op grond van de Wet Geluidhinder een hogere geluidswaarde voor verkeerslawaai zal worden toegekend. Hiervoor is een ontwerp besluit Hogere Waarde opgesteld Het ontwerp besluit heeft betrekking op een bouwplan voor het verbouwen van een bijgebouw tot woning op het adres Formerum 28A.

Eén en ander is noodzakelijk omdat de in de wet genoemde voorkeursgrenswaarde van 48 dB niet kan worden gehaald. Voor het nieuwe gebruik kan een ontheffing tot maximaal 55 dB worden toegekend.

Het ontwerpbesluit kan vanaf 27 oktober 2023 worden ingezien:

  • in het gemeentehuis. U kunt een afspraak maken via www.terschelling.nl of door te bellen naar 0562-446224;

  • op de gemeentelijke website www.terschelling.nl bij ‘bekendmakingen’; nadat u op de link van de betreffende kennisgeving heeft geklikt komt u op de webpagina van het Gemeenteblad; u kunt het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken vervolgens inzien door op de knop ‘Bekijk documenten ’te klikken. De knop zit aan de linkerkant van de webpagina.

Tegen het ontwerpbesluit kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Terschelling, Postbus 14, 8880 AA West-Terschelling. Voor inlichtingen of het indienen van mondelinge zienswijzen neemt u contact op met de gemeente: gemeente@terschelling.nl of tel. 0562-446244.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht heeft u 6 weken de tijd om uw zienswijzen in te dienen tegen het ontwerpbesluit. De termijn van 6 weken vangt aan met ingang van de dag na ter inzage leggen. De termijn om uw zienswijze in te dienen loopt vanaf 27 oktober 2023.

Naar boven