Ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Buren – Tiemen Boelensweg vier woningen'

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat, met ingang van 2 november 2023, gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Buren – Tiemen Boelensweg vier woningen’. Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op realisatie van vier woningen aan de Tiemen Boelensweg in Buren, kadastraal bekend als gemeente Nes, sectie F, nummers 803, 806, 916, 917 en 918.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, regels en een verbeelding. De stukken liggen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis voor iedereen ter inzage. Ook kunt u de stukken raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Indienen zienswijze

Een ieder kan tijdens de periode van ter inzageligging zienswijzen indienen van 2 november t/m 13 december 2023. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan Burgemeester en wethouders van Ameland, Postbus 22, 9160 AA Hollum. Voor meer informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de medewerkers van team Fysieke leefomgeving via het algemene telefoonnummer (0519) 555 555. De tijdig ingediende schriftelijke en mondelinge reacties worden betrokken bij de verdere besluitvorming door de gemeenteraad.

 

Ballum, 1 november 2023

 

College van burgemeester en wethouders

 

Namens deze:

L.P. Stoel, burgemeester

I. Valk, secretaris directeur

 

Naar boven