Geweigerde omgevingsvergunning voor oprichting afvalinzamelingsbedrijf/milieustraat aan Deventerweg 9 Oene

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe heeft een omgevingsvergunning geweigerd. Het college geeft hiermee geen toestemming voor het oprichten van een afvalinzamelingsbedrijf/milieustraat aan Deventerweg 9 te Oene.

 

Datum besluit: 21 december 2022

 

Zaaknummer: OVIJ2020OAB00014

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt het college binnen zes weken na de datum van het besluit laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat.

U kunt uw bezwaarschrift online (met uw DigiD) indienen via www.epe.nl. U kunt ook schriftelijk (per brief) bezwaar maken. Het adres is: Gemeente Epe, t.a.v. college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe, Postbus 600, 8160 AP EPE. Het is belangrijk dat u het bezwaarschrift ondertekent.

Wilt u meer weten over de procedure als u bezwaar maakt? Kijk dan op www.epe.nl.

Heeft u vragen of wilt u de stukken bekijken?

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen alleen op afspraak ter inzage bij de balie in het gemeentehuis te Epe. Wilt u het besluit inzien? Neem dan gerust contact op met de gemeente Epe. Het telefoonnummer is 14 0578. Heeft u vragen of wilt u de stukken digitaal ontvangen? Stuur dan een e-mail aan info@ovij.nl en vermeld daarbij het zaaknummer of bel Omgevingsdienst Veluwe-IJssel. Het telefoonnummer is 055 580 17 05.

Naar boven