Gemeente Dinkelland – Voornemen tot verkoop van een groenstrook nabij “Vinkenbek 1, 3, 5 en 7”

 

 

Het college van burgemeester en wethouders is voornemens om een onroerende zaak te verkopen aan een derde/derden. Het betreft een groenstrook welke is gelegen nabij Vinkenbek 1, 3, 5 en 7 en is voorzien van het kadastrale nummer(s) gemeente Ootmarsum sectie B nummer 774 Gedeeld. Het college ziet af van het volgen van een selectieprocedure, tenzij andere serieuze gegadigden zich melden.

 

Waarom geen selectieprocedure?

Omdat er sprake is van een groenstrook die slechts grenst aan één particuliere woonkavel, zijnde de woonkavel van koper, zijn er geen andere gegadigden die in aanmerking komen voor het aankopen van deze groenstrook.

 

Kortgeding

Iedere serieuze gegadigde die vindt dat hij ook voor een koopovereenkomst in aanmerking komt met betrekking tot een onroerende zaak op de lijst, dient uiterlijk binnen 20 kalenderdagen na publicatie een kort geding aanhangig te hebben gemaakt met betrekking tot die zaak bij de rechtbank Overijssel. Met het oog op de voortgang in deze verkooptrajecten en het verkrijgen van duidelijkheid, hanteren wij een termijn van 20 kalenderdagen. Deze termijn is een vervaltermijn.

 

Indien u een kort geding aanspant, verzoeken wij u ons dit binnen voornoemde termijn van 20 kalenderdagen schriftelijk mede te delen, bij voorkeur door het per e-mail opsturen van de conceptdagvaarding aan info@dinkelland.nl.

 

Vragen?

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met M. Roord van het organisatieonderdeel Fysieke Leefomgeving, telefoonnummer .

 

Burgemeester en wethouders voornoemd

 

Naar boven