Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan “Westervoort, Pals 40’’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westervoort maken bekend dat op 17 oktober 2023 is besloten om het ontwerpbestemmingsplan “Westervoort, Pals 40” voor een periode van zes weken ter inzage te leggen.

Ontwerpbestemmingsplan “Westervoort, Pals 40”

Dit bestemmingsplan maakt de bouw van 8 woningen mogelijk op de locatie van het voormalige agrarische bedrijf op het adres Pals 40. Tevens worden de bestaande twee agrarische bedrijfswoningen herbestemd als reguliere burgerwoningen.

Voorliggend initiatief is strijdig met het geldende bestemmingsplan “Komplannen Westervoort”. Een bestemmingsplanherziening is dan ook noodzakelijk. Voorliggend bestemmingsplan voorziet in de gewenste juridisch planologische kaders om de ontwikkeling mogelijk te maken conform artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan “Westervoort, Pals 40” ligt met ingang van donderdag 26 oktober tot en met woensdag 6 december 2023 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis te Westervoort. Voor inzage in de stukken kunt u een afspraak maken met het Loket Omgevingsvergunning via omgevingsvergunning@1stroom.nl of via telefoonnummer 088 695 3000. Daarnaast is het bestemmingsplan digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0293.BPPals40-ON01

Zienswijze

Gedurende de genoemde periode kan iedereen schriftelijk een zienswijze indienen gericht aan de gemeenteraad van Westervoort, Postbus 40, 6930 Westervoort. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met de behandelend ambtenaar Doré Sengers via telefoonnummer 088-695 3000.

Naar boven