Anterieure overeenkomst Torenlaan-Nassaukade te Beilen

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 6.24, derde lid, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij een grondexploitatieovereenkomst in de zin van artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening hebben gesloten. Deze overeenkomst gaat over het realiseren van 5 grondgebonden sociale huurwoningen en 11 sociale huurappartementen. De overeenkomst heeft betrekking op Torenlaan, Nassaukade en Ventweg Zuid in Beilen, kadastraal bekend als gemeente Beilen, sectie M, nummer 2529, 4359 en 1600. Dit perceel maakt onderdeel uit van het ontwerpbestemmingsplan Torenlaan - Nassaukade. 

Inzage

De zakelijke beschrijving van de overeenkomst ligt volgens artikel 6.2.12 Besluit ruimtelijke ordening (Bro) met ingang van 26 oktober 2023 voor iedereen gedurende zes weken ter inzage. De zakelijke beschrijving van de overeenkomst is ook in te zien op de gemeentelijke website www.middendrenthe.nl/bekendmakingen. De stukken zijn ook in te zien bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis in Beilen (Raadhuisplein 1).

Informatie 

Voor meer informatie over de exploitatieovereenkomst, kunt u contact opnemen met Pablo Locadia van de afdeling Ruimte van de gemeente Midden-Drenthe, telefoonnummer 0593 53 95 57, e-mail gemeente@middendrenthe.nl

 

Naar boven