Vooraankondiging bestemmingsplan Bloemhof 2023 Enkhuizen

Burgemeester en wethouders van Enkhuizen maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke Ordening (Bro) het volgende bekend.

Bestemmingsplan Bloemhof Enkhuizen

Er wordt een nieuw bestemmingsplan voorbereid voor de vernieuwing van een deel van de woonwijk Bloemenbuurt in Enkhuizen. Het gaat om het noordelijk deel van de Asterstraat, Begoniastraat, Goudsbloemstraat en Violenstraat. Het plan is om hier 96 woningen te realiseren ter vervanging van de bestaande 74 woningen. Hiervoor is een nieuw bestemmingsplan nodig dat de naam Bloemhof 2023 Enkhuizen krijgt.

Vooraankondiging

Deze bekendmaking is slechts een vooraankondiging. Het is nog niet mogelijk om te reageren op het nieuwe bestemmingsplan. Er zijn op dit moment nog geen stukken die u kunt inzien.

Ontwerpbestemmingsplan

Zodra het ontwerp van het bestemmingsplan is opgesteld wordt het voor iedereen ter inzage gelegd. Dit wordt dan bekend gemaakt. Tegen het ontwerpbestemmingsplan kan iedereen zienswijzen indienen.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0228-534000.

 

Naar boven