Besluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Assen maakt bekend dat het de volgende omgevingsvergunning, op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) heeft verleend:

  • 1.

    Nijverheidsweg 12 te Assen: voor een omgevingsvergunning beperkte milieutoets (OBM) ten behoeve van het oprichten van een micro-bierbrouwerij, verzenddatum besluit: 16 oktober 2023, zaaknummer Z2023-021302.

Inzage

U kunt het besluit en de bijbehorende stukken gedurende de bezwaartermijn inzien op afspraak bij de balie van team Bouwen, Wonen en Ondernemen tijdens de openingstijden van het stadhuis van de gemeente Assen, Noordersingel 33, 9401 JW Assen.

Bezwaar en voorlopige voorziening

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na verzenddatum van het besluit bezwaar maken door het indienen van een gemotiveerd bezwaarschrift. U richt het bezwaarschrift aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Assen, Postbus 30018, 9400 RA Assen.

Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Dit houdt in dat de aanvrager de vergunning kan gebruiken. Indien u dit wenst te voorkomen kunt u - indien u bezwaar gemaakt heeft en onverwijlde spoed dat vereist - een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U kunt ook digitaal procederen. Meer informatie vindt u op de website van de Rechtbank.

Informatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met team Bouwen, Wonen en Ondernemen, telefoonnummer 14 0592.

 

Naar boven