Ontwerpbesluit voor het volledig slopen en vervangen door een nieuw modern woongebouw dat plaats gaat bieden aan 5 wooneenheden aan Dr. Holtropstraat 102 te Ermelo

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders maakt, op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 1 februari tot 16 maart 2023 de ontwerpvergunning Dr. Holtropstraat 102, voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt deze stukken digitaal raadplegen via www.ermelo.nl/bestemmingsplannen of bij de publieksbalie inzien.

Het plangebied is gelegen aan Dokter Holtropstraat 102 te Ermelo. In de huidige situatie bestaat het plangebied uit bebouwing in de vorm van een winkelpand met bovenwoning met 2 wooneenheden. In de beoogde situatie wordt het bestaande gebouw volledig gesloopt en vervangen door een nieuw modern woongebouw dat plaats gaat bieden aan 5 wooneenheden. Deze woningen betreffen starterwoningen onder de sociale huurgrens.

Ontwerp verklaring van geen bedenkingen (VVGB)

Deze ontwikkeling past niet binnen de door de raad vastgestelde lijst van categorieën van gevallen waarvoor geen verklaring van geen bedenkingen (VVGB) is vereist. Om hiervoor een omgevingsvergunning te kunnen verlenen is een verklaring van geen bedenkingen nodig van de gemeenteraad. De VVGB is in de raadsvergadering van 18 januari 2023 afgegeven.

Het ontwerp-besluit ligt met ingang van 1 februari tot 16 maart 2023 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis. U kunt deze stukken raadplegen via www.ermelo.nl/bestemmingsplannen. Het is ook mogelijk hiervoor een afspraak met de afdeling Publiekszaken te maken via ermelo.nl of telefonisch op 0341 56 71 73.

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbende schriftelijk of mondelinge zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Ermelo, Postbus 500, 3850 AM Ermelo. Voor meer informatie of het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact op nemen met afdeling Publiekszaken via ermelo.nl of telefonisch op 0341 56 71 73.

Ermelo, januari 2023

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven