Ontwerp bestemmingsplan Eekterveld IV, Vaassen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 2 februari 2023 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan Eekterveld IV, Vaassen.

Het bestemmingsplan voorziet in de juridisch planologische regeling ten behoeve van de uitbreiding van het bedrijventerrein Eekterveld met bijbehorende natuurontwikkeling.

Ter inzage

U kunt het ontwerp bestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website klikt u op de

knop ’plannen zoeken’. Vervolgens kunt u het bestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld

door het adres in te typen of in te zoomen op de kaart.

U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.BPBedrijvEektervld-OBP1 of deze link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BPBedrijvEektervld-OBP1 

De bronbestanden zijn beschikbaar op:

http://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.BPBedrijvEektervld-OBP1.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt met ingang van 2 februari 2023 ook gedurende zes weken op afspraak voor een ieder ter inzage bij het omgevingsloket in het gemeentehuis te Epe. Wilt u een afspraak maken om het ontwerp bestemmingsplan in te zien? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 14 0578. Het ontwerp bestemmingsplan is ook in te zien via www.overheid.nl onder bekendmakingen.

Reageren?

Een ieder kan tijdens de bovengenoemde periode van zes weken een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Epe. Dit kan op de volgende manieren:

  • 1.

    Per post, onder vermelding van zaaknummer 281008, op het volgende adres: Postbus 600, 8160 AP Epe;

  • 1.

    Mondeling, eventueel via een online-verbinding. Maak hiervoor een afspraak met mevrouw K.C.M. Olieman van de afdeling Ruimte, eenheid Ontwikkeling (tel. 140578).

Een zienswijze moet ondertekend zijn. Zienswijzen moeten in ieder geval bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen de zienswijze is gericht, en de gronden van de zienswijze. Bij voorkeur bevat de zienswijze ook uw telefoonnummer.

Epe, 1 februari 2023

Naar boven