Voornemen tot verkoop van de voormalige stortplaatsen op de locaties Leiffenderhofweg te Schinveld, Veestraat te Jabeek, Kleverbergsweg te Schimmert en Spoorstraat te Nuth van de gemeente Beekdaelen aan Nazorg Limburg B.V.

De gemeente Beekdaelen is voornemens om de hierna te noemen percelen te verkopen aan Nazorg Limburg B.V. gevestigd te Maastricht.

  • -

    Perceel kadastraal bekend gemeente Schinveld, sectie D, nummer 146 (Leieffenderhofweg ongenummerd);

  • -

    Perceel kadastraal bekend gemeente Jabeek, sectie C, nummer 476 (Veestraat ongenummerd);

  • -

    Perceel kadastraal bekend gemeente Nuth, sectie K, nummer 146 (Kleverbergsweg ongenummerd);

  • -

    Percelen kadastraal bekend gemeente Nuth, sectie C nummers 3779, 3850, 4881, 2911, 2912 en 2818 (Spoorstraat ongenummerd)

De gemeente Beekdaelen is voornemens deze percelen 20 dagen na de datum van deze publicatie of daarna te leveren aan Nazorg Limburg B.V.

In de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Nazorg Limburg B.V. van 24 juni 2021 is besloten om in te stemmen met de overdracht van eigendom en beheer van de voormalige stortlocaties aan Nazorg Limburg B.V. Deze organisatie is gespecialiseerd in de eeuwigdurende nazorg van voormalige Limburgse stortplaatsen en voert deze taak uit namens haar aandeelhouders, zijnde alle Limburgse gemeenten. Gelet op het vorenstaande is de gemeente Beekdaelen van oordeel dat Nazorg Limburg B.V. als enige serieuze gegadigde partij in aanmerking komt voor de overdracht van bovengenoemde percelen.

De gemeente Beekdaelen zal 20 dagen na de datum van deze publicatie overgaan tot het verkopen en leveren van de bovengenoemde percelen aan Nazorg Limburg B.V. Andere partijen die eveneens menen als serieuze gegadigde in aanmerking te komen, kunnen daartoe binnen 20 dagen na datum van deze publicatie een schriftelijk gemotiveerd verzoek indienen bij de gemeente Beekdaelen. Dit kan door het versturen van een e-mail aan gemeente@beekdaelen.nl onder vermelding van: “Interesse aankoop percelen Leiffenderhofweg, Veestraat, Kleverbergsweg en Spoorstraat”. De gestelde termijn betreft een uiterlijke termijn. Een verdere verlenging van deze termijn is niet aan de orde.

Burgemeester en wethouders Gemeente Beekdaelen

Naar boven