Gemeente Nuenen c.a., ontwerp-omgevingsvergunning voor het oprichten van een woning, Lieshoutseweg 49 5674RK Nuenen:

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. hebben op een ontwerpbesluit genomen over de aanvraag om omgevingsvergunning voor de activiteit(en): ‘het bouwen van een bouwwerk’ en ‘het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan’ (artikel 2.1 lid 1 onderdeel a, c Wabo jo artikelen 2.10, 2.12 lid 1 onder 3 Wabo en een ontwerpbesluit voor het vaststellen van een hogere geluidsgrenswaarde op grond van artikel 110 a van de Wet geluidhinder.

Het adres is Lieshoutseweg 49 5674RK Nuenen in Nuenen en de aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 0820234838. Het betreft het het oprichten van een woonhuis.

Ter inzage :

De ontwerp-omgevingsvergunning ligt met ingang van 10 oktober 2023 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. U kunt de stukken digitaal opvragen via het e-mailadres wabo@nuenen.nl. U ontvangt dan ook contactgegevens voor eventuele verdere vragen.

Indienen zienswijze :

Binnen de termijn van ter inzage ligging kan een ieder een gemotiveerde zienswijze over deze ontwerp-omgevingsvergunning kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Nuenen c.a., postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerp-omgevingsvergunning de zienswijzebetrekking heeft.

U kunt een brief per post of online naar ons sturen. U kunt dat doen via de website www.nuenen.nl/elektronische-brief. Een elektronische brief wordt als een officiële brief in behandeling genomen. Eenzienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt, hiervoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (040) 2631 631.

Nuenen,

Burgemeester en wethouders Nuenen ca.

Naar boven