Definitief gewijzigd Beeldkwaliteitsplan Winkelsteeg Kanaalknoop, Nijmegen

De Raad van de gemeente Nijmegen heeft op 27 september 2023 het beeldkwaliteitsplan Winkelsteeg Kanaalknoop, Nijmegen gewijzigd vastgesteld.

Het Beeldkwaliteitsplan is behalve toetsingskader ook een inspiratiedocument voor partijen (zoals ontwikkelaar(s) en architect(en) betrokken bij de ontwikkeling van het gebied en de verschillende functies daarin. Het is een hulpmiddel om de geschetste verschijning en identiteit voor de Kanaalknoop in de Winkelsteeg gedurende een langere periode met een groot aantal verschillende factoren vast te kunnen houden en daadwerkelijk te realiseren. Dit betekent niet dat het een compleet dichtgetimmerd document is. Het beeldkwaliteitsplan biedt voor het functionele programma ruimte voor doorontwikkeling en groeiende inzichten. Het is een gereedschapskist met hulpmiddelen voor een eindproduct.

Het besluit, met bijbehorende stukken, ligt vanaf donderdag 12 oktober 2023 tot en met donderdag 23 november 2023 ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 30 te Nijmegen en steunpunt stadswinkel Dukenburg, Meijhorst 7039 te Nijmegen.

Het beeldkwaliteitsplan is tevens te raadplegen in het digitale gemeenteblad op overheid.nl/gemeenteblad onder ‘Bekendmakingen’. Tegen dit besluit staan geen beroepsmogelijkheden open.

 

Naar boven