Vooraankondiging bestemmingsplan Nijmegen Centrum – Binnenstad – 16 (Molenpoortpassage)

Op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Nijmegen bekend dat zij het bestemmingsplan Nijmegen Centrum – Binnenstad – 16 (Molenpoortpassage) voorbereiden.

Het plangebied is gelegen tussen de Molenstraat en Tweede Walstraat. Het plangebied wordt aan de oostzijde begrensd door de bebouwing aan de Ziekerstraat en aan de westzijde door de bebouwing aan de Vlaamsegas. Aan de noordzijde wordt de grens gevormd door bebouwing en de Molenstraat. De zuidzijde wordt gevormd door de Tweede Walstraat.

Met het plan wordt beoogd om de Molenpoortpassage te transformeren. Het winkelcentrum wordt grotendeels gesloopt en de locatie wordt herontwikkeld. Voorzien wordt in een mix van commerciële functies (detailhandel/supermarkt, horeca en flexibele werkunits) en wonen.

Over enige tijd wordt het ontwerpbestemmingsplan Nijmegen Centrum – Binnenstad – 16 (Molenpoortpassage) ter inzage gelegd. U kunt het plan dan bekijken op Ruimtelijkeplannen.nl

 

Naar boven