Ontwerpbesluit voor Terschelling on Ice van 21 december 2023 tot en met 4 januari 2024 ter hoogte van het bedrijventerrein MooiWeer B.V. aan Sportlaan 9 en het naastgelegen sportveld (oude voetbalveld) te West-Terschelling

Op 10 juli 2023 is door MooiWeer B.V. een evenementenvergunning aangevraagd voor Terschelling on Ice dat gepland staat van 21 december 2023 tot en met 4 januari 2024 ter hoogte van het bedrijventerrein MooiWeer B.V. aan de Sportlaan 9 en het naastgelegen sportveld (oude voetbalveld) te West-Terschelling. De burgemeester is voornemens de gevraagde vergunning te verlenen onder kenmerk 356413.

De ontwerpbeschikking kan vanaf 6 oktober 2023 worden ingezien:

  • in het gemeentehuis;

  • op de gemeentelijke website www.terschelling.nl bij ‘bekendmakingen’; nadat u op de link van de betreffende kennisgeving heeft geklikt komt u op de webpagina van het Gemeenteblad; u kunt de ontwerpvergunning en de bijbehorende stukken vervolgens bekijken door op de knop ‘Bekijk documenten’ te klikken. De knop zit aan de linkerkant van de webpagina;

Terschelling on Ice is een evenement waarbij schaatsen centraal staat. Daartoe worden de volgende zaken geplaatst en georganiseerd: een kunststof ijsbaan die geplaatst zal worden in een aluhal, schaatsverhuur en schaatsuitgifte met gebruik van een slijpmachine, een tweetal curlingbanen ten behoeve van een curlingtoernooi, een buitenbar bij de ijsbaan en dagelijks diverse activiteiten op en rondom het ijs.

De ontwerpvergunning met bijbehorende aanvraag ligt op het gemeentehuis ter inzage van

6 oktober 2023 tot en met 17 november 2023. Belanghebbenden kunnen tijdens deze periode een zienswijze indienen bij de gemeente. Dit kan mondeling, door het maken van een afspraak via 0562-446244, of door een brief te schrijven aan de burgemeester, Postbus 14, 8880 AA West-Terschelling. De burgemeester zal de zienswijzen betrekken bij het definitieve besluit, dat in december verwacht wordt.

Naar boven