Eerste wijzigingsbesluit Ondermandaatbesluit afdeling Gebieds- en Vastgoedrealisatie 2023

Het afdelingshoofd Gebieds- en Vastgoedrealisatie van het cluster Gebiedsrealisatie en Vastgoed van de gemeente Arnhem;

 

Overwegende dat:

- hij op 14 maart 2023 het Ondermandaatbesluit afdeling Gebieds- en Vastgoedrealisatie 2023 (zaaknummer 83019) vast stelde;

- de hoogte van het volmacht aan serviceteammedewerkers wijziging behoeft in verband met een efficiënte bedrijfsvoering;

 

gelet op de Algemene wet bestuursrecht en het Burgerlijk Wetboek;

 

B E S L U I T:

 

vast te stellen het Eerste wijzigingsbesluit Ondermandaatbesluit afdeling Gebieds- en Vastgoedrealisatie 2023:

 

 

  • I.

    In de in de bijlage behorende bij het besluit wordt het volmachtbedrag als bedoeld onder 1 in de privaatrechtelijke rechtshandelingen verhoogd naar € 1.000,-. Het betreffende onderdeel van het besluit komt daardoor als volgt te luiden:

Privaatrechtelijke rechtshandelingen

Het beslissen tot het aangaan en ondertekenen van privaatrechtelijke rechtshandelingen voor zover betrekking hebbend op het werkgebied van de eigen afdeling en de verplichting die voor de gemeente wordt aangegaan het bedrag van 250.000 euro niet te boven gaat.

De serviceteammedewerker enkel in het geval er sprake is van een storingsmelding met een spoedeisend karakter, voor zover het bedrag van 1000 euro niet wordt overschreden.

  • II.

    Dit besluit wordt aangehaald als 'Eerste wijzigingsbesluit Ondermandaatbesluit afdeling Gebieds- en Vastgoedrealisatie 2023'.

     

  • III.

    Dit besluit treedt in werking op de dag na bekendmaking.

 

Afdelingshoofd

N. Mediati

Naar boven