Voorontwerp bestemmingsplan “Lies 17”

Het college van burgemeester en wethouders van Terschelling maakt bekend dat met ingang van vrijdag 6 oktober 2023 het voorontwerp bestemmingsplan “Lies 17” vier weken ter inzage ligt. Middels dit bestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt om op de locatie Lies 17 twaalf grondgebonden woningen met bijbehorende ontsluiting en landschappelijke inrichting te realiseren.

Het voorontwerp bestemmingsplan ligt van vrijdag 6 oktober 2023 tot en met donderdag 2 november 2023 voor een ieder ter inzage. U kunt het voorontwerpbestemmingsplan digitaal raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/ en/of via de gemeentelijke website http://www.terschelling.nl/bekendmakingen. Wilt u het bestemmingsplan op het gemeentehuis digitaal inzien, dan kunt u hiervoor een afspraak maken via www.terschelling.nl of door te bellen naar 0562-446244. Tegen vergoeding kan een afschrift van het voorontwerpplan worden verstrekt op het gemeentehuis.

Op dinsdag 17 oktober 2023 is er van 17.00 tot 19.00 uur een inloopmoment om het bestemmingsplan in te zien, hierover vragen te stellen en kennis te nemen van het bouwplan zelf. Deze bijeenkomst wordt gehouden in Hotel De Walvisvaarder, Lies 23.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder reageren op het voorontwerp bestemmingsplan. Dit kan door het sturen van een brief aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Terschelling, Postbus 14, 8880 AA West-Terschelling.

Naar boven