Vaststelling bestemmingsplan ‘Sasweg 1b Genemuiden’

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend: De gemeenteraad van Zwartewaterland heeft op 6 juli 2023 besloten het bestemmingsplan ‘Sasweg 1b Genemuiden’ vast te stellen. De gemeenteraad heeft besloten om voor dit bestemmingsplan geen exploitatieplan vast te stellen.

 

Het nieuwe bestemmingsplan kent aan het adres Sasweg 1b te Genemuiden een woonbestemming toe.

 

Inzage

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 4 oktober 2023 tot en met 15 november 2023 gedurende zes weken ter inzage. De stukken kunnen in die periode worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl het planidentificatienummer is: NL.IMRO.1896.BP0084-VS01.

De papieren versie van het bestemmingsplan is in het gemeentehuis in te zien op afspraak. Hiervoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14038.

 

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling kan van 4 oktober 2023 tot en met 15 november 2023 door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Als een belanghebbende beroep instelt kan deze verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek moeten worden gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling. Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 19 oktober 2023, tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven