Vaststelling bestemmingsplan Aardborstweg 14 Mierlo

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo maken bekend dat de gemeenteraad in de openbare vergadering van 25 september 2023 het bestemmingsplan “Ruimte voor Ruimte Aardborstweg 14” ongewijzigd heeft vastgesteld.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van een Ruimte voor Ruimte woning op het perceel naast de bestaande woning aan Aardborstweg 16 in Mierlo.

Inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan “Ruimte voor Ruimte Aardborstweg 14” met bijbehorende bijlagen ligt met ingang van 6 oktober 2023 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage. Het vastgestelde bestemmingsplan is digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is: NL.IMRO.1771.BPAardborstweg14-VA01. De papieren versie van het bestemmingsplan kunt u tijdens openingstijden inzien in de publiekshal van het gemeentehuis aan de Meent 2 in Geldrop.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen de vaststelling van het bestemmingsplan door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Een beroepschrift schorst de werking van dit besluit niet. Om te voorkomen dat het besluit in werking treedt, kan degene die beroep heeft aangetekend een voorlopige voorziening vragen. In dat laatste geval treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan niet in werking voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist. Het verzoek om een voorlopige voorziening dient te worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt uw beroepschrift en uw verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening ook digitaal indienen. Hoe u dit kunt doen, kunt u lezen op de website: https://loket.raadvanstate.nl/digitaal-loket.

Geldrop-Mierlo, 5 oktober 2023

Naar boven