Besluit tot intrekken omgevingsvergunning beperkte milieutoets, Braken 10 in Obdam

 

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken bekend dat zij hebben besloten de volgende omgevingsvergunning op verzoek van de inrichtinghouder, in te trekken (artikel 2.33, tweede lid, onder b, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht):

• Omgevingsvergunning beperkte milieutoets van 5 april 2011 (geen kenmerk) voor het houden van landbouwhuisdieren op het bedrijf aan Braken 10 in Obdam.

Het verzoek tot intrekking is ingediend in verband met het stoppen van het houden van varkens en vleeskalveren.

Datum verzending besluit: 26 januari 2023

Rechtsbescherming

Belanghebbenden die het niet eens zijn met dit besluit, kunnen binnen 6 weken, gerekend vanaf de dag na datum van verzending van dit besluit, een bezwaarschrift indienen bij de gemeente Koggenland, Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn.

Het bezwaarschrift moet in ieder geval het volgende bevatten:

 

  • 1.

    uw naam, adres, postcode en woonplaats;

  • 2.

    de datum;

  • 3.

    over welke beschikking het gaat (u kunt het beste een kopie van dit besluit bijsluiten);

  • 4.

    de reden waarom u het niet eens bent met het besluit;

  • 5.

    uw handtekening.

U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kunt u de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland Noord, Sectie bestuursrecht, postbus 1621, 2003 BR Haarlem vragen om een voorlopige voorziening te treffen.

U kunt het verzoekschrift ook digitaal bij de rechtbank indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Voor meer informatie verwijzen wij naar www.rechtspraak.nl. Voor de behandeling van het verzoek wordt griffierecht geheven.

Informatie

Meer Informatie kunt u tijdens kantooruren verkrijgen bij de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord (o.v.v. zaaknummer: OMG-000783/DMS402279).

 

Naar boven